Hoppa till sidans innehåll

Peter rapporterar

08 JUL 2009 13:11
Rapport från Solens ö där Gärdets medlemmar tävlade och hade en underbar vecka.
  • Skapad: 08 JUL 2009 13:11

Tävlingen började med att Peter vaknade med en dålig rygg på måndag morgon, och jag vände mej då till en som jobbar med healing och bonitologi, dvs läran om att finna och eliminera orsaker till ohälsa och därmed skapa god bonitet. Efter en halvtimmes behandling så var jag inte lika stel längre, men det gick inte så bra att röra sig.
 
Peter försökte dock spela singel på tisdag fm, och gjorde en hyfsad insats mot Michael Levin, fick dock stryk med 11-8 i femte och avgörande set, men efter den matchen strök jag mig i singel för resten av turneringen.
 
Bröderna Brandt, Michael & Robert kliver nu in i turneringen, vinner varsin match i poolen men det räcker tyvärr inte för att gå vidare i turneringen, likaså i herrdubbel blir det respass i första omgången mot ett seedat par.
 
 
Peter är nu tillbaka i hallen efter en vilodag och ska spela herrdubbel V45 samt i B-klassen. Sörens flickvän är massör och jag behandlas inför varje match med massage, och ryggen blir hjälpligt bra, kan dock inte gå på 100 %, men det gör inget för Sören är fokuserad och släpper inte taget. Viket resulterar att VI vinner båda klasserna efter att bara släppt ett enda set på hela turneringen.
 
 
För nagelbitare och andra intresserade av resultaten finns pdf filen bifogad.
 
 
Gärdets BMF kom på 23:e plats sammanlagt i poängräkningen. Vi ser fram emot nästa år, då skall vi vinna fler titlar.....
 
 
GOTLANDSKUNGEN
Skribent: Nils Andersson

Postadress:
Gärdets BMF - Badminton
Butiksmiljö AB/Sven Kellermalm, Box 320
18424 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0708964466
E-post: This is a mailto link

Se all info